Fastighetstekniker

Hudiksvall
Ansök senast 2021-04-23

Vill du arbeta i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Har du fastighetsrelaterad utbildning och vill utveckla din kompetens inom fastighetsdrift? Är du dessutom initiativtagande, kundfokuserad och en lagspelare kan detta vara jobbet för dig!

 

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

 

Fastighetsteknikers uppgift är att säkerställa god leverans genom att utföra service och underhåll enligt kontraktet. Rollen ställer stort krav på att arbeta självständigt och även kunna arbetsleda andra. Arbeta proaktivt och hantera felanmälningar. Som Fastighetstekniker kommer du även arbeta med mindre projekt och i vissa arbeten tillsammans med tredjepartsleverantör.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Utföra daglig tillsyn av fastigheter, både inre och yttre skötsel som t ex snöskottning och gräsklippning
 • Genomföra rondering och hantera felanmälan
 • Lägga beställningar och uppföljning av underleverantörer
 • Vara en representant för CBRE gentemot kund och leverantörer
 • Säkerställa att underleverantörers samt egna arbetsuppgifter utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBRE:s miljö-, hälso- och säkerhetspolicy
 •  

Vi söker dig som är/har:

 • erfarenhet av arbete med fastighetsskötsel och drift, gärna med god kunskap inom el och/eller VVS
 • fastighetsrelaterad utbildning är meriterande
 • datorkunskaper och gärna erfarenhet av fastighets-/underhållssystem
 • kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • B-körkort är ett krav

 

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din leverans till vår kund.

 

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor.

 

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2021-04-23

 

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta: Jonas Bergman, Contract manager tel +46 70 2513815

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2019 23,9 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Kontaktperson

Jonas Bergman

jonas.bergman@cbre.com

0702513815

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %